EURONEXT

Beursplein 5
bo-fav

Het financiële hart
van Nederland

Al meer dan een eeuw geleden opende de Amsterdamse effectenbeurs haar deuren op Beursplein 5. Vandaag de dag biedt dit unieke beursgebouw plaats aan vele instanties en ondernemingen in de financiële sector. Beursplein 5 voorziet de Better Options trading community van professionele faciliteiten en infrastructuur op hoogstaand niveau.

Achter de monumentale gevel vindt u presentatie en vergaderruimtes met de meest moderne apparatuur. Better Options bevindt zich in het hart van het gebouw, op de beursvloer. Een indrukwekkende zaal waar al meer dan een eeuw  lang wordt gehandeld.

HISTORIE

Al meer dan een eeuw het financiële hart van Nederland. Dé plek voor financiële instellingen, handelshuizen en effectenhandelaren.

LOCATIE

De centrale locatie biedt vele gemakken. Het gebouw is omgeven met winkels, cafés, restaurants en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

NETWERK

Naast de Better Options community zijn er vele andere organisaties werkzaam in het gebouw. Beursplein 5 biedt legio mogelijkheden tot netwerken.

WERKPLEK

Werkplekken zijn ingericht met betrouwbare “state of the art” infrastructuur. Snel internet, verstelbare bureaus en professionele bureaustoelen.

Handelsmogelijkheden bij Better Options

Tradingdesk + Remote

Deze combinatie biedt een unieke werkplek op Beursplein 5. Een eigen tradingdesk met naar eigen wens ingericht aantal beeldschermen en software. De tradingdesks zijn in hoogte verstelbaar tot stahoogte. Wekelijks is er een support medewerker van LYNX aanwezig. Schoonmaak, koffie, thee en dranken zijn inclusief.

Naast uw eigen tradingdesk kunt u op al uw mobiele apparatuur, laptops en PC’s gebruikmaken van de software die u ook op Beursplein 5 gebruikt. Zo werkt u niet alleen op een toplocatie in een community van traders maar kunt u waar u maar wilt uw beleggingen wereldwijd monitoren en onderhouden.

Informatie aanvragen

Remote

Wilt u gebruikmaken van onze collectieve voordelen maar handelt u liever vanaf uw eigen locatie dan kan dat ook. Better Options biedt u Market Access middels VPN verbinding. Onze technische support medewerkers staan ten alle tijde voor u klaar. Zo behaalt u voordeel op vaste en transactiekosten en wordt u tegelijk voorzien van professionele ondersteuning op gebied van software en techniek.

Risk Management en contact met de community middels Whatsapp groepen en andere is er ook voor onze traders op afstand.

Informatie aanvragen

Maak gebruik van ons collectief voordeel

Contact

Stel hier uw vraag of verzoek tot contact. Wij horen graag van u.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search