Better Trading Academy

16 maart 2020
Foto-Dun-1280x187.png

De beste vakmensen zijn de vakmensen met de meeste ervaring. Het is een universele regel die bij elk beroep wel opgaat. Wil je de beste glazenwasser? Dan ga je naar de glazenwasser met de meeste ervaring. Wil je de beste timmerman? Dan ga je naar de timmerman waarvan je weet dat die goed werk levert. En wil je nou zelf iets nieuws leren? Dan ga je daar naartoe waarvan jij zeker weet dat ze al jaren ervaring hebben in hun vak en de naam bij iedereen in het vak wel bekend is. Als je wiskunde wilt leren, dan ga je toch ook eerder naar Oxford dan naar Nijmegen? Als je wilt leren traden ga je toch naar Better Options in plaats van één of andere online cursus?

Better Options heeft onlangs de deuren geopend voor een ieder die wil leren traden en daarmee is het ceremoniële lint doorgeknipt voor de Better Trading Academy. Voorheen leidden wij alleen professionals op, maar nu hebben wij drie pakketten samengesteld voor zij die meer willen leren over het handelaarsvak en de tradingcultuur op Beursplein 5. Hier leer je ook handelen in een neergaande markt, wat met de huidige gebeurtenissen als het coronavirus en de Brexit steeds belangrijker lijkt te worden.

Deze drie pakketten variëren in intensiteit, maar komen overeen in onze speerpunten waarbij altijd kwaliteit en persoonlijk contact vooraan staan en we iedereen de kans willen geven de ins en outs van Beursplein 5 te proeven.

  1. Bootcamp Voor degenen die zich vol in de wereld van het handelen willen storten en niet bang zijn om te moeten tijgeren door de jungle van opties, aandelen, futures en obligaties, hebben wij een bootcamp samengesteld. Hier ben je een weeklang op de handelsvloer op Beursplein 5 zelf en word je elke dag gesteund door je eigen tradingscoach.
  1. Basiscursus intensief Wil je het liever iets rustiger aan doen en meer de tijd voor jezelf nemen? Volg dan de basiscursus intensief. Je krijgt met dit pakket driemaal een praktijksessie op Beursplein 5 en een hele maand een tradingscoach voor thuis.
  1. Better Trading Coach Als je het liever helemaal zelf wilt doen en de beursvloer wilt laten voor wat het is, dan is dit pakket perfect voor jou. Je krijgt drie maanden lang persoonlijke coaching op afstand, zodat je thuis in je luie stoel zelf alles kunt leren. Let op, in tegenstelling tot de andere twee cursussen, is dit geen opleiding.

Zien wij u binnenkort ook terug in de Better Trading Academy?

Better Trading, Better Options