Better Options Investments

Nieuw cryptofonds is eerste dat vertrouwen Better Options krijgt

DIT IS GEEN BELEGGINGSADVIES!!!

Better Options heeft winst genomen (rendement 25%!) en stapt tijdelijk uit het Delta Neutral Fund van cryptobelegger Icoinic. Better Options belegt voor eigen rekening in het fonds.


Stappen in crypto

Met deze investering zet Better Options opnieuw stappen in crypto. Edward Nooy, partner in het bedrijf, legt uit: “Wij zijn een traditionele handelspartij en willen geen mening uitspreken over crypto; toch steunen we het Delta Neutral Fund van Icoinic. We zijn overtuigd van het succes van hun concept omdat ze geen buy-and-hold strategie hebben, maar winst halen uit bewegingen in de markt. De resultaten die boven verwachting zijn en de professionaliteit van het Icoinic-team hebben ons zodanig overtuigd, dat we onze belegging in dit fund vergroot hebben.

Hoog rendement


Risico’s

Verwachte rendementen zijn nooit zonder risico’s. Edward Nooy: “Natuurlijk kleven er risico’s aan, daar sluiten we onze ogen niet voor. Een daarvan is dat er gehandeld wordt via buitenlandse platformen die minder goed gereguleerd zijn dan wat wij als gangbaar beschouwen. Maar omdat het fonds geen long-term positie inneemt en alleen profiteert van inefficiënties, hebben we er toch meer dan voldoende vertrouwen in.”


MEER INFORMATIE OVER

Better Options

Better Options is in 2008 opgericht door een groep handelaren. Door gezamenlijk naar buiten te treden konden ze de laagste transactiekosten bedingen. De handelsruimte van Better Options bestrijkt een groot deel van de handelsvloer van Beursplein 5. Via Better Options kunt u uw eigen handeldesk verkrijgen op Beursplein 5. Ook ambitieuze handelaren buiten Beursplein 5 kunnen zich nu aansluiten. Bovendien biedt Better Options nieuwe handelaren of mensen die geïnteresseerd zijn in handelen in zes stappen een uniek leerprogramma.MEER INFORMATIE OVER

Icoinic Capital

Gevestigd in het financiële hart van de Amsterdamse beurs vormt Icoinic Capital de hoeksteen van cryptovaluta op de beurs. Als een van de eerste Nederlandse crypto vermogensbeheerders optimaliseert Icoinic Capital de prestaties in de cryptomarkt voor particulieren en bedrijven. Met een zelfontwikkeld algoritme en prijswinnende fondsen heeft Icoinic Capital een onderscheiden propositie te pakken. Icoinic Capital streeft naar een veilige, makkelijke en slimme manier om te investeren in crypto en ontzorgt haar klanten daarin volledig.VUL HET CONTACTFORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP

Meer informatie?
    Please prove you are human by selecting the Key.