TRADING

bo-fav

Professioneel traden,
voordelig, betrouwbaar en snel.

Tradingsmogelijkheden zijn legio: Program trading, Day trading, Market making en meer.
Wij maken als collectief gebruik van de tradingsoftware en broker LYNX.
Informatie en nieuwsberichten verkrijgt u via o.a. Reuters en Bloomberg en of andere kanalen waaruit u zelf een keuze maakt.

Met Better Options heeft u via snelle dataverbindingen Market Access op de belangrijkste beurzen wereldwijd. U heeft de optie vanuit huis of een andere remote locatie via VPN te traden. Daarnaast kunt u ook een tradingdesk op de beursvloer van Beursplein 5 in gebruik nemen. Temidden van andere handelaren kunt u zo maximaal profiteren van de aanwezige kennis, netwerk en infrastructuur.

Onze community bestaat uit een dertigtal actieve traders. Wij maken gebruik van een vaste lage kostenstructuur. U profiteert 100% van collectieve deals.

Lage transactiekosten

Transactiekosten verlagen uw rendementen. Door collectieve inkoop handelt u bij Better Options tegen zeer voordelige tarieven en hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. U handelt met de beste systemen tegen zeer lage tarieven.

Informatie aanvragen

Community van daytraders

Better Options is door een vijftal ervaren handelaren in 2008 opgericht. Daarmee werd Better Options vanaf dag één een community van professionele traders. Een community waar kennis en ervaring wordt gedeeld. Maak kennis met ons netwerk.

Lees meer

Amsterdam centrum

Better Options is gevestigd op de beursvloer van Beursplein 5, hèt financiële adres van Nederland en de eerste beurs ter wereld. Wij hebben hiermee beschikking over historische werkplekken, vergaderzalen en een gunstige ligging aan het Damrak in Amsterdam.

Lees meer

Handelsmogelijkheden bij Better Options

Tradingdesk + Remote

Deze combinatie biedt een unieke werkplek op Beursplein 5. Een eigen tradingdesk met naar eigen wens ingericht aantal beeldschermen en software. De tradingdesks zijn in hoogte verstelbaar tot stahoogte. Wekelijks is er een support medewerker van LYNX aanwezig. Schoonmaak, koffie, thee en dranken zijn inclusief.

Naast uw eigen tradingdesk kunt u op al uw mobiele apparatuur, laptops en PC’s gebruikmaken van de software die u ook op Beursplein 5 gebruikt. Zo werkt u niet alleen op een toplocatie in een community van traders maar kunt u waar u maar wilt uw beleggingen wereldwijd monitoren en onderhouden.

Informatie aanvragen

Remote

Wilt u gebruikmaken van onze collectieve voordelen maar handelt u liever vanaf uw eigen locatie dan kan dat ook. Better Options biedt u Market Access middels VPN verbinding. Onze technische support medewerkers staan ten alle tijde voor u klaar. Zo behaalt u voordeel op vaste en transactiekosten en wordt u tegelijk voorzien van professionele ondersteuning op gebied van software en techniek.

Risk Management en contact met de community middels Whatsapp groepen en andere is er ook voor onze traders op afstand.

Informatie aanvragen

Maak ook gebruik van ons collectief voordeel

Traden met LYNX

Gebruiksgemak, stabiliteit en
technische superioriteit.

Met LYNX maakt u gebruik van een bekroond handelsplatform voor de professionele trader. Met het grootste aanbod in beleggingsproducten, deskundige supportdesk (Nederlands) en een kenniscentrum heeft u als trader een sterke partner waar u van op aan kunt. Daarnaast kunt u beleggen waar en wanneer u maar wilt met de LYNX Apps.

Bij Better Options handelt u daarmee snel, betrouwbaar en tegen zeer lage tarieven rechtstreeks op een wereldwijde markt.

Informatie aanvragen

lynx trading euronext beursplein 5 better options
AandelenOptiesFuturesSprinters
Turbo’s
Speeders
ValutaCFD’sETF’sObligaties
Nederland
België
Denemarken
Duitsland
Finland
Frankrijk
Hongarije
Italië
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Spanje
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk
Zweden
Zwitserland
AandelenOptiesFuturesSprinters
Turbo’s
Speeders
ValutaCFD’sETF’sObligaties
Canada
Mexico
Verenigde Staten
AandelenOptiesFuturesSprinters
Turbo’s
Speeders
ValutaCFD’sETF’sObligaties
Australië
China
Hong Kong
 
 
India
Japan
 
 
Singapore
Zuid Korea

Heeft u interesse of meer informatie nodig?
Bel dan voor een kennismakingsgesprek op Beursplein 5 zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Sebastiaan van der Poel
Telefoon: +31 20 794 0530
E-mail: accounting@betteroptions.nl

Contact

Stel hier uw vraag of verzoek tot contact. Wij horen graag van u.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search