Zelf traden vanaf Beursplein 5?

27 januari 2020
BO-vloer1-e1580144067960-1280x446.png

Traden is niet voor iedereen weggelegd. Als je toch besluit de stap te nemen daar te gaan waar velen afvallen, zul je erachter komen wat voor kansen daar liggen. Beleggen en traden: het biedt meer opties en bij ons zelfs Better Options. Bent u van mening dat er meer uit beleggen te halen valt en dat het goedkoper kan? Dan bent u bij ons, Better Options, aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om het naar the next level te tillen.

Better Options biedt niet alleen een plek voor handelaren. Ook andere beursgerelateerde partijen kunnen profiteren van een desk en de volledige service. Nieuwe klanten kunnen daardoor ook zijn:

  • Beursfondsen in alle mogelijke assetclasses
  • Vermogensbeheerders
  • Programmeurs
  • Aanbieders van beleggingsrekeningen

Is dit ook voor u dé manier om een volgende stap te zetten? Een eigen professionele desk op Beursplein 5, in het financiële hart van Nederland is nu mogelijk.

Wat bieden wij u?

Een eigen desk bij Better Options brengt uiteraard vele voordelen met zich mee voor u. Laten wij deze eens voor u op een rijtje zetten:

  • De laagste transactiekosten;
  • Handelen vanuit je eigen bureau met minstens vier schermen, terwijl op de achtergrond een squawkbox je bijpraat met het laatste nieuws;
  • Exposure. Beursplein 5 straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit

Op Beursplein 5 bij Better Options bevindt u zich onder ondernemers zoals u.
Collega-handelaren die ook deze stap hebben durven nemen. U bouwt hier gemakkelijk een netwerk op van gelijken, op events zoals de Beursborrel. Handelaren zijn geen concurrenten en steunen elkaar. Daarnaast bevinden er zich vele faciliteiten die het u alleen maar gemakkelijker zullen maken, zoals een vergaderruimte, een eigen postbus, koffie en thee voor de dorst en zelfs een fitnessruimte. Daar zegt zelfs Warren Buffet geen nee tegen.

Better Options leidt de weg

Als u inderdaad de volgende stap wil zetten, bent u bij Better Options meer dan welkom. Wij bieden u jarenlange ervaring, kennis, lage transactiekosten en nog veel meer om u te helpen. Bij ons gaat u het maximale rendement behalen uit zowel pieken als dalen. Bij ons bent u de rest een stapje voor. Kan u ook niet langer wachten? Ontvang dan hier meer informatie.

Better Trading, Better Options.