Onze diensten

ONS AANBOD

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij bieden een breed scala aan diensten en producten aan zodat u als handelaar niets te kort komt.


TRADER OPPORTUNITY
Door je als trader aan te sluiten bij Better Options kun je profiteren van alle voordelen van Better Options, zoals bijvoorbeeld het huren van een trading desk op Beursplein 5 of de goedkoopste trading software.

TRADER UNITY
Better Options is een tradersgilde waar handelaren zich bij kunnen aansluiten om zo te profiteren van de voordelen die wij als handelshuis aanbieden. Dit kunnen wij ons veroorloven door als eenheid op te treden naar derden.

TRADER COMMUNITY
Een ieder die zich bij Better Options aansluit krijgt naast alle praktische voordelen, zoals lagere transactiekosten, ook nog eens toegang tot een unieke community van traders in Nederland.ONZE ZES DIENSTEN

De voordelen van Better Options

Vanuit ons kantoor op Beursplein 5 faciliteren wij onze traders op de wereldwijde financiële markten; zowel in de dealingroom, op Beursplein 5, als op iedere willekeurige remote locatie. Wij zijn hét handelshuis voor de professionele handelaar met ambitie.


EEN

Trading Desk

Dichter op het vuur kan je niet zitten dan tussen de professionals op de handelsvloer van Beursplein 5. Better Options beschikt hier over alle faciliteiten van een professionele dealing room.

LEES MEER


TWEE

Kosten besparen

Doordat de handelaren van Better Options als collectief naar buiten treden betalen ze veel minder aan transactiekosten. Hiermee is Better Options niks minder dan een tradersgilde.

LEES MEER


DRIE

Beleggingsfondsen

Voor beleggingsfondsen is Better Options er ook. Wij leveren support op maat en kunnen helpen bij zowel het opstarten, als het verkrijgen van een professionele werkomgeving en maximale exposure op Beursplein 5.

LEES MEER

VIER

CFD Trading

Met Contracts for Difference kun je 24/7 een wijde range aan financiële producten handelen. Onze internationale partner IG voorziet zijn gebruikers van een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform.

LEES MEER

VIJF

Cryptocurrency

De handel in cryptocurrency is niet alleen voor waaghalzen en “believers”. Bij Better Options zit alle noodzakelijke kennis op het gebied van Crypto en Blockchain.

LEES MEER

ZES

Trading software

Handelaren steunen meer en meer op trading software. Wij begrijpen dit. Bij Better Options is het daarom mogelijk om samen met een ervaren programmeur je eigen trading software te ontwikkelen.

LEES MEER


0123456789001234567890

ERVAREN TRADERS

01234567890

ERVAREN TEAMLEDEN


01234567890

UNIEKE DIENSTEN

012345678900123456789001234567890%

TEVREDEN KLANTEN


START NU

Nu 1é maand gratis proberen!

Wij zijn hét handelshuis voor de professionele handelaar met ambitie.

Verlaagde tarieven
Lagere transactiekosten voor actieve traders.

Verbeter jouw trading
Huur een trading desk op Beursplein 5.

ONTVANG MEER INFORMATIE