Nieuwsbrief November 2019

2 december 2019
Foto-Dun-1280x187.png

 

Nieuwsbrief november 2019

Grensoverschrijdende potentie 

Beleggen kan een zeer risicovolle bezigheid zijn. Het enige waar u zeker van kunt zijn, zijn keiharde feiten, om zo de risico’s die er zijn om te zetten in kansen. De meest transparante markt ter wereld vindt u in hét land van het kapitalisme: de Verenigde Staten, waar de risico’s en de kansen het grootst zijn. Hier gaat u geen poespas vinden in de kwartaalcijfers, maar keiharde feiten. In deze nieuwsbrief zetten wij de belangrijkste gegevens omtrent de handel in US aandelen voor u op een rijte.

Better Options is namelijk bedoeld voor actieve traders die hun kansen optimaal willen benutten en laten wij deze service nu net aanbieden voor u!

U vraagt zich wellicht af, waarom US stocks in plaats van dichtbij huis blijven? Eén van de vele voordelen die Better Options biedt voor u, zijn de ongekend lage tarieven. Zo kunt u  bij ons al 100 US aandelen kopen voor slechts $0,27. Dit is nog maar één voorbeeld van de vele. Wij durven te stellen dat we u zeer gunstige tarieven kunnen bieden. Hiernaast bieden wij ook persoonlijke support aan, zodat u het meeste uit uw beleggingskunsten kunt halen.

Onze services

Better Options is een community die is bedoeld voor actieve traders, gelegen te Beursplein 5 in Amsterdam, ofwel dé plek waar alles gebeurt. In deze community zult u alleen maar gelijken treffen, mooier kan het dus niet. Als trader staat u er bij ons niet alleen voor. Daar bovenop bieden wij u ook nog eens:

  • Lage transactiekosten, namelijk $0,27 per 100 US aandelen;
  • Een eigen trading desk op de handelsvloer, het hart van de Nederlandse financiële wereld;
  • Mogelijkheden voor de ontwikkeling van eigen trading algoritmes;
  • Toegang tot de insider-appgroep waar u contact kunt leggen met andere ervaren traders uit de community, de perfecte manier dus om contacten te leggen met beleggers zoals uzelf.

Op Beursplein 5 bevindt u zich in het middelpunt van de handel in aandelen en als lid van de community van Better Options bent u al helemaal op het juiste adres. Onze expertise beslaat namelijk niet alleen de werelden van de indextrading, futurehandel en de Amerikaanse beurzen, maar ook cryptocurrency, waar voor u dus genoeg vruchten van zijn te plukken.

Waarom US aandelen?

Lage transactiekosten zijn natuurlijk niet het enige bijkomende voordeel. Zo heeft u ook de keuze uit meerdere indices, zoals de DJ30, de NASDAQ-100 en de S&P500. Ook zijn alle grote grote namen te vinden op de Amerikaanse beurs, zoals Coca Cola, Nike Inc. en Apple. Daarnaast zijn er ook nog eens acht grote Nederlandse zegevierders te vinden, waaronder Shell, ASML en ING. Dan presteren de US beurzen ook nog eens beter in 2019 dan die van ons eigen land en beslaan zij ook nog eens 63% van de MSCI World Index, zoals te zien in de afbeelding.

Wilt u het maximale rendement halen uit de best presterende US aandelen? En wilt u lid zijn van een community met alleen maar mensen zoals uzelf? En wilt u handige kortingen ontvangen om u te assisteren in het beleggen? Meldt u zich dan gelijk aan via de volgende link.

Ontvang meer informatie


Handelen bij Better Options

De handelskosten worden naarmate meer handelaren aansluiten steeds lager. Privé-handelaren kunnen hun werk in box 3 blijven doen.

Ook actieve thuishandelaren hebben de mogelijkheid om te profiteren van de groepskortingen bij Better Options. Traden kan voordeliger.

Ontvang meer informatie